Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet karınin yeğleme edilir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık gestaltyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Hamiş: Haberde adı sabık firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, elverişli fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa sineyapısı ve kullanılan sac Yangın Kapısı kalınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna demetlı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 intibak esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en münasip fiyatlarla mevla bulunmak bâtınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların üstı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın yürekindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın yüksek kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha edepli malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara uydurmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page